Jouw gedrag op een landkaart

Hoe komt het dat je met de ene collega snel op een lijn zit en dat een gesprek met een ander soms wat stroef loopt? Effectief en prettig samenwerken heeft veel te maken met jouw eigen gedragsstijl en je voorkeuren daarin. En die van de ander natuurlijk. Hoe meer inzicht je daarin hebt, hoe groter het succes van jouw communicatie en hoe makkelijker samenwerken gaat.

Doe daarom mee met de workshop PersonalMapping en ervaar – samen met een van onze gecertificeerde trainers – hoe interessant en leuk het is om inzicht te krijgen in gedrag en voorkeuren. En, hoe je die inzichten inzet in jouw rol als manager of leidinggevende.

PersonalMapping is een gedragsanalyse ontwikkeld door MapsTell, gebaseerd op de DISC-gedragsstijlen. Het verschil? Dat zit ‘m in de kaart! Je ontvangt tijdens de workshop jouw PersonalMap, waarop jouw gedrag – letterlijk – in kaart is gebracht. De namen van steden, rivieren, zeeën en bergen op deze landkaart gaan allemaal over jou. Leuk, inzichtgevend, visueel aantrekkelijk en zeer toepasbaar in de praktijk.

Prijs

Voor deelname aan deze kennismakingsworkshop betaal je de speciale prijs van 149 euro per persoon (exclusief btw). Je krijgt dan ook jouw PersonalMap op A3-formaat!

Wanneer?

De volgende workshop is op 7 november van 15.00 – 18.00 uur in Almere. Meedoen? Stuur dan een mail naar [email protected]

Eerst meer weten?

Bel ons gerust op 036 545 17 13 voor meer informatie.

Is de workshop iets voor jouw hele team? We geven ’m ook incompany!