Jouw gedrag op een landkaart

Hoe komt het dat je met die ene nieuwe collega direct op een lijn zit en meer moeite hebt met die andere? Effectief en prettig samenwerken heeft veel te maken met jouw eigen gedragsstijl en je voorkeuren daarin. En die van de ander natuurlijk. Hoe meer inzicht je daarin hebt, hoe groter het succes van jouw communicatie. Doe daarom mee met de workshop PersonalMapping en ervaar – samen met een van onze gecertificeerde trainers – hoe interessant en leuk het is om te reizen door jouw gedrag en jouw voorkeuren daarin.

PersonalMapping is een gedragsanalyse ontwikkeld door MapsTell, gebaseerd op de DISC-gedragsstijlen. Het verschil? Dat zit ‘m in de kaart! Je ontvangt tijdens de workshop jouw PersonalMap, waarop jouw gedrag – letterlijk – in kaart is gebracht. De namen van steden, rivieren, zeeën en bergen op deze landkaart gaan allemaal over jou. Leuk, inzichtgevend, visueel aantrekkelijk en zeer toepasbaar!

Prijs

Voor deze kennismaking betaal je de speciale prijs van 45 euro per persoon (exclusief btw). Je krijgt dan ook jouw PersonalMap op A3-formaat!

Wanneer?

De volgende workshop is nog niet gepland vanwege de coronamaatregelen. Wil je een seintje als er een nieuwe datum is? Stuur dan een mail naar [email protected] 

Eerst meer weten?

Bel ons gerust op 036 545 17 13 voor meer informatie. Is de workshop iets voor jouw hele team? We geven ’m ook incompany! 

036 5451713
Mail mij!