Verruim je blik op de wereld!

Hoe komt het dat je met de ene collega snel op een lijn zit en dat een gesprek met een ander soms wat stroef loopt? Effectief en prettig samenwerken heeft veel te maken met jouw eigen gedragsstijl en je voorkeuren daarin. En die van de ander natuurlijk. Hoe meer inzicht je daarin hebt, hoe groter het succes van jouw communicatie en hoe makkelijker samenwerken gaat.

In onze trainingen gebruiken wij graag ‘De Wereld van verschil’ van MapsTell. Hiermee brengen we gedragsvoorkeuren, sterke punten en valkuilen – letterlijk – in kaart. Zodat mensen hun blik op de wereld verruimen en teams optimaal werken aan prettige communicatie en effectieve samenwerking.

De Wereld van verschil is een laagdrempelige, visuele en positieve methode om gesprekken over kwaliteiten en verschillen op gang te brengen en onderling begrip te vergroten. Superpraktisch voor thema’s als persoonlijke effectiviteit, teamontwikkeling, leadership en een mooie aanvulling op onboardingprogramma’s.

Wij zijn er zelf razend enthousiast over 😊 Graag laten we jou de toegevoegde waarde van De Wereld van Verschil zelf ervaren.

Waar ga je mee aan de slag?

  • Gedragsstijlen kennen en herkennen
  • De invloed van perceptie
  • Effectief aansluiten op ander gedrag

Wanneer?

Donderdag 23 mei van 16.00 -20.00 uur in Almere.

Voorbereiding

Voor de workshop vul je een online vragenlijst in. Je ziet dan direct een video over jouw voorkeursgedrag. Tijdens de workshop ontvang je jouw ‘PersonalMap’: jouw voorkeursgedrag in kaart!

Kosten

Je betaalt 99 euro exclusief btw. Daarvoor krijg je de analyse, jouw PersonalMap op A3-formaat en het interessante boek ‘De wereld van verschil’. We zorgen ook voor een lichte maaltijd en natuurlijk een heel leuke workshop!

Meedoen?

Schrijf je in via de button hieronder. Doe je dat voor 15 mei, dan ben je zeker van een plek

Een collega meenemen? Kan natuurlijk! Stuur dit bericht dan door en vraag je collega zich ook aan te melden.

Graag tot 23 mei!