Onze kijk op trainen

Mensen veranderen gedrag of communicatie als zij hiervan nut zien. Verandering kost soms energie en vraagt moeite. Onze trainers laten je ervaren hoe iets óók kan en wat het oplevert. Met praktisch ervaren, observeren, reflecteren en oefenen bieden ze je concrete vaardigheden, handvatten, adviezen, feedback en tips. Die je ook echt wilt toepassen. Theorie zetten we in om iets duidelijk te maken. We werken met bewezen methodieken, modellen of principes. Denk aan breinleren, DISC, MapsTell, Belbin, Transactionele Analyse en Roos van Leary.

We zijn specialist op online trainen.

Deelnemers vinden ons praktisch, betrokken, duidelijk en enthousiast. Ook horen we vaak hoe fijn ze het vinden dat we ze niet vertellen hoe ze het móeten doen.

Wij zijn aangesloten bij de NRTO (Nederlandse Raad van Training en Opleiding). De NRTO is de overkoepelende branchevereniging voor alle private trainings- en opleidingsbureaus in Nederland, waar Extra Trainers ook onder valt. De NRTO heeft als doel inzicht te geven in de kwaliteit van het privaat trainen en opleiden en deze te bevorderen.

De bureaus die bij de NRTO zijn aangesloten staan voor praktisch, op maat en specifiek onderwijs. Dat past precies bij ons! Net als alle andere leden van de NRTO voldoen we aan hun gedragscode. Ook onze Algemene voorwaarden sluiten aan op de Algemene voorwaarden van de branche. Tot slot is NRTO aangesloten bij de Stichting Geschillencommissie Consumentenzaken. Uitspraken van deze commissie zijn voor ons en andere NRTO-leden bindend. Deze gedragscode vind je op deze pagina.

Nieuwsgierig naar ons team?

Marja Talens
Eigenaar, trainer

Team Juske Bakx

Juske Bakx
Trainer en trainingsacteur

Team Lieneke de Vries

Lieneke de Vries
Trainer

Harriëtte Vahl 
Trainer

Jiska van Wijk  
Trainer

Selena Bouman
Projectmanager

Quinn Wiedeman
Supportmedewerker

Team Christian Wiedeman

Christian Wiedeman
Projectmanager

Team Irene van Wijk

Irene van Wijk
Facturatie en administratie

Yair van der Wieken
Trainer en trainingsacteur

Sandra Janssen-Bos
Trainer 

Team Danielle Poortenaar

Daniëlle Poortenaar
Trainer

Team Laurens Bruning

Laurens Bruning
Trainer en trainingsacteur

Team Willeke Boek

Willeke Visser
Trainingsacteur

Lenneke Koole
Trainer 

Team Lucien Ost

Lucien Ost
Trainingsacteur

Renske Hoeksema 
Trainingsacteur 

Opdrachtgevers

Blij mee!
Overzicht

Partners

Wij werken samen met