DISC

Sluit aan op het gedrag van de ander
Werk prettig en effectief samen

DISC is een praktische methode die inzicht geeft in persoonlijke voorkeursstijlen, bijbehorende sterke kanten en valkuilen en verschillende manieren van communiceren.

Voor individuen en teams

DISC helpt individuen, teams, leidinggevenden, HR-medewerkers en verkopers open te communiceren, conflicten te voorkomen en meer inzicht te krijgen in elkaars gedrag. Met DISC bekijk je iemands ‘irritante’ eigenschappen anders en ga je hier effectiever mee om. Zo profiteer je van elkaars sterke punten.

Met DISC verbeter je de dagelijkse samenwerking en effectiviteit in teams, afdelingen en de relatie met klanten. Het inzicht vanuit DISC bij werving- en selectieprocedures maakt ook een goede match met toekomstige collega’s kansrijker.

Wat brengt DISC in kaart?
  • Hoe je omgaat met problemen en uitdagingen.
  • Hoe je anderen beweegt en overhaalt tot jouw standpunt.
  • Hoe je omgaat met veranderingen in je omgeving.
  • Hoe je aankijkt tegen regels, details en procedures.
Iets voor jou en je team?

Meer weten over de praktische toepasbaarheid van DISC in jouw werk, leven en organisatie? Of DISC direct inzetten voor individuen of teams? Plan dan een individuele coaching, een korte workshop of training.

Persoonlijk profiel

Volg je een training, workshop of coaching? Dan maak je altijd van te voren een persoonlijke gedragsstijlenanalyse. Je krijgt dan een uitgebreid en persoonlijk DISC-rapport met uitleg over jouw gedragsvoorkeuren. Dit vormt de basis van de training.

Na de training:
  • heb je meer inzicht in je eigen persoonlijkheid en gedrag
  • begrijp en waardeer je gedragsstijlen van anderen beter
  • sluit je meer en effectiever aan bij de gedragsstijlen van anderen.

Alle trainingen

Communicatie
Schrijfvaardigheden
Klantenservice
Sales
Leidinggeven & Managen
Persoonlijke effectiviteit
Trainen & Coachen
Coaching