PersonalMapping

Gedrag in kaart

Hoe komt het toch dat je met die ene collega direct op één lijn zit en meer moeite hebt met die andere? Waarom schakelt de één sneller dan de ander? Omdat we verschillend zijn. Gelukkig maar! Effectief en prettig samenwerken heeft veel te maken met jouw eigen gedragsstijl en je voorkeuren daarin. En die van de ander natuurlijk. Hoe meer inzicht je hebt in deze verschillende gedragsstijlen, hoe groter het succes van jouw communicatie. Met collega’s, klanten en andere relaties.

In de training PersonalMapping stap je in de wereld van verschil! Je brengt jezelf in kaart en krijgt een routebeschrijving van jouw eigen gedrag, je voorkeuren, je kwaliteiten en valkuilen. Naast inzicht leer je ook hoe je vanuit jouw stijl aansluit op de verschillende stijlen om je heen. Je krijgt praktische tips & tricks, die je direct kunt toepassen. Ervaar hoe interessant en leuk het is om deze ontdekkingsreis naar jezelf te maken! Alleen, of samen met je collega’s.

PersonalMapping is een gedragsanalyse ontwikkeld door MapsTell, gebaseerd op de DISC-gedragsstijlen. Het verschil? Dat zit ‘m in de kaart! Vóór de training krijg je een link naar een uitgebreide vragenlijst die verrassend treffend een blauwdruk vastlegt van jouw gedragstype. Tijdens de training ontvang je een PersonalMap waarop jouw gedrag zichtbaar in kaart is gebracht. Letterlijk! De namen van steden, rivieren, zeeën en bergen op deze landkaart gaan allemaal over jou. Jouw eigen landschap: inzichtelijk, mooi om te zien en vooral heel handig en toepasbaar in je dagelijkse praktijk.

Mogelijke onderwerpen
  • DISC-gedragsstijlen
  • perceptie en waarneming
  • inzicht in je eigen gedragsstijl, kwaliteiten en valkuilen
  • inzicht in de gedragsstijlen van anderen
  • aansluiten op de verschillende gedragsstijlen
  • succesvoller communiceren
  • effectiever samenwerken
  • feedback geven & ontvangen

Alle trainingen

Communicatie
Schrijfvaardigheden
Klantenservice
Sales
Leidinggeven & Managen
Persoonlijke effectiviteit
Trainen & Coachen
Coaching