Breng jezelf en je team in kaart!

Het echt benutten van talent, prettig communiceren, effectief samenwerken en het realiseren van organisatiedoelstellingen. Ons gedrag is hierop van enorme invloed. Inzicht in eigen gedrag en dat van anderen bepaalt (werk)geluk en productiviteit.

MapsTell (gebaseerd op DISC) biedt tools om gedrag van mensen, teams en organisaties in kaart te brengen. Dit geeft zich op ieders sterke punten en valkuilen én ontstaat er begrip voor onderlinge verschillen. Daardoor wordt prettig en beter aansluiten op anderen voor iedereen mogelijk.

Begrip, echte verbinding en goede communicatie als noodzakelijke voorwaarde voor de ontwikkeling van mensen en teams.

MapsTell is hiermee een krachtige methodiek voor:

  • Persoonlijke effectiviteit
  • Teamontwikkeling en samenwerking
  • Onboarding
  • Leiderschapsontwikkeling
  • (Team)coaching
  • Performance management
Onderscheidend vermogen MapsTell en DISC
DISC-MODEL

De tools van MapsTell zijn gebaseerd op het door William Marston ontwikkelde DISC-model. Dit model is verrijkt door hier een extra laag aan toe te voegen: ‘De Wereld van Verschil’.

IMPACTVOL

Wij geloven dat leuke, visuele en deelbare middelen een grote impact hebben. De Wereld van verschil is een laagdrempelig eigentijds en positief alternatief voor lange en saaie rapporten.

GEDRAG

De namen van de steden, bergen, rivieren en gebieden in deze wereld, vertellen je van alles over de verschillen in gedrag.

INTERACTIEF & ACTIVEREND IN GESPREK

Op de trainingsmat ga je op ontdekking door de landschappen van ons gedrag om vervolgens over de grenzen van hokjes heen in de wereld van anderen te stappen.

Je krijgt een PersonalMap met een uitsnede van jouw gedrag en een uitgebreide Routebeschrijving om de diepere laag aan te brengen.

GRENZELOZE MOGELIJKHEDEN

Van persoonlijke ontwikkeling, het samen behalen van doelstellingen tot het letterlijk in kaart brengen van leiderschapsstijl. Met MapsTell lukt het!

MapsTell proberen?

Na het invullen van een korte vragenlijst (10 minuten) leggen we jouw gedragsstijl uit in een kort filmpje. Hierin leer jij hoe jij MapsTell kunt gebruiken om het beste uit jezelf en je collega’s te halen!

Benieuwd wat MapsTell kan betekenen voor jouw organisatie? Laat dan je gegevens achter via dit formulier. We nemen dan snel contact met je op!